Uw docent Engels

Uw docent Engels

docent Engels

Pleased to meet you!

Ik ben uw docent Engels. Mijn naam is Rory Whittle. Na het afronden van mijn docentenopleiding in 1980 heb ik aan talloze particulieren en zakelijke klanten Engelse les gegeven. In die periode heb ik tevens een studie artificiële intelligentie gevolgd, wat mij heeft geholpen technologie in te zetten bij het leerproces.

Ervaring heeft mij geleerd dat ontspannende, maar boeiende, interactieve lessen de beste resultaten opleveren. Ik speel graag in op uw wensen en help u ontdekken hoe u efficiënt en met plezier uw doelen kunt bereiken.

In 1992 was ik één van de eersten die internetprogramma’s voor het leren van de Engelse taal hebben ontwikkeld. De gratis online leeromgeving van engelse-conversatieles.nl bevat doeltreffende leermiddelen om u bij uw studie te begeleiden, en het voegt veel waarde toe aan uw cursus Engels!

De Engelse lessen variëren van klassikale lessen in groepsverband tot individuele begeleiding. Persoonlijk contact, eventueel via videoverbinding, wordt effectief gecombineerd met ondersteuning middels de eigen online leeromgeving. Zo bereikt u snel het gewenste resultaat!

Ik ben als docent geregistreerd bij de CRKBO

Engelse conversatieles Almere CRKBO geregistreerd