Recencies

Kan de docent de lessen verbeteren? Ik zou het op dit moment niet kunnen aangeven. Algemene oordeel: uitstekend. Veel aandacht wordt besteed aan een perfecte uitspraak. Alle grammatica wordt behandeld en na verloop van tijd indien dat nodig blijkt herhaald. Conversaties en lezen zijn iedere les terugkerende onderwerpen, waarbij snel een grote woordenschat verkregen wordt. Je kunt je wensen kenbaar maken. De lessen worden dan hierop ingericht. Meestal ook met een goed advies erbij.Score: 9,6

Gewoon fantastisch – Score:  9,5 Jan, Hilversum

Nu vind ik de lessen zeer waardevol en weet niet waar deze nog verder verbetert kunnen worden. De lessen sluiten volledig aan op mijn behoeften. Oordeel: Over de uitvoering van de lessen is goed nagedacht en ik ben erg tevreden.Score: 9,3 Bep, Bovenkarspel

Fijne Engelse lessen gehad waarbij ik veel praktische adviezen heb gekregen. Deze lessen hebben mij veel zelfvertrouwen gegeven bij het in het Engels converseren met een grote groep mensen. Ook ben ik van mijn koudwatervrees bij de computer af en kan ik veel zelfstandiger met de computer omgaan. Dus een zeer tevreden klant!!
Score: 8,0 – Marjan, Almere

Geweldig les, Prima docent –  Score 8,6 – Peter, Lelystad

Rory Whittle is een zeer goede en innemende docentScore 9

Prettig docent, deskundig, stimulerendScore 9,0

De heer Whittle is zeer betrokken en bekwaam. Een top docent Coen

Simply a fantastic teacherIndra, Score 10