Engelse les – privéles of groepsles

Privéles Engels bij Engelse-conversatieles.nl

Privéles Engels

Privéles Engels betekent: Engelse les afgestemd op uw specifieke wensen, niveau en snelheid, om zo het gewenste niveau zo snel mogelijk te bereiken! U kunt kiezen voor lessen bij u aan huis, op het werk, op ons kantoor of via videoverbinding. Privéles Engels op maat is een uitstekende keuze wanneer u snel en/of specifieke hulp nodig hebt! Tijdens uw cursus maakt u onbeperkt gebruik van de online leeromgeving. Wij helpen u snel en doeltreffend met o.a.:

  • e-mails, brieven, creatief schrijven en bellen
  • presenteren in het Engels
  • omgaan met Engelse collega’s
  • studeren in het Engels
  • reizen in de Engelstalige wereld

Onze tarieven

Proefles
Maak kennis met uw docent en de online leeromgeving met een vrijblijvende proefles Engels voor € 20,– incl. B.T.W! Bel 06-41475355 of maak gebruik van ons contactformulier om een afspraak te maken of extra informatie te krijgen
Basiscursus : 4 maanden
12 uur persoonlijke begeleiding (8 privélessen van 1,5 uur) en 4 maanden gebruik van uw persoonlijke online leeromgeving: € 624,– ex. B.T.W ( € 755,04 incl. B.T.W.)
In overleg kunnen we er samen voor kiezen deze cursus te verlengen of in te korten
Verlengde cursus : 12 maanden
36 uur persoonlijke begeleiding (24 privélessen van 1,5 uur) en 12 maanden gebruik van uw persoonlijke online leeromgeving: € 1836,– ex. B.T.W (€ 2221,56 incl. B.T.W.)
In overleg kunnen we er samen voor kiezen deze cursus te verlengen of in te korten

Opvriscursus Engels - beginners en gevorderden

Groepsles Engels

U volgt binnen een zeer kleine groep een prettige, maar intensieve cursus. De cursus kan één van de standaardcursussen zijn, maar we kunnen ook samen de inhoud bepalen.  U krijgt meer persoonlijke aandacht dan bij een grote groep, maar u kunt uw ervaringen en kennis toch delen met uw medestudenten. Met groepslessen bent u tevens goedkoper uit. Elk lid van de groep krijgt een eigen online leeromgeving met content van de groep, maar ook met eigen woorden en aantekeningen.

Tarieven en cursustijden in overleg. Bel 06-41475355 voor meer informatie of maak gebruik van onze contactformulier!

Engelse les in Almere

Het kantoor in Almere is klein, rustig en zeer geschikt voor het volgen van privé- of (kleine) groepslessen Engels. De lesruimte bevindt zich vlak naast de Hogering aan de noordzijde van de stad. Ik ontvang u graag met een kopje koffie of thee!

Engelse les via videoverbinding

Met behulp van een videoverbinding kunt u overal in Nederland en zelfs wereldwijd uw Engelse les volgen! U ziet mij op uw scherm, u kunt mijn scherm zien en u volgt uw cursus Engels alsof u bij mij op het kantoor in Almere bent! U krijgt zoals altijd computerondersteuning en flash learning-modules tot uw beschikking. En natuurlijk maakt u gebruik van uw eigen online leeromgeving zodat u na afloop van uw les nog verder kunt leren!

Vele tevreden cursisten gingen u voor!

Ik verzorg al ruim 40 jaar cursussen Engels in Nederland en heb inmiddels al veel cursisten opgeleid. Een greep uit de recensies vindt u hier!