Engelse les – privéles of groepsles

Privéles Engels bij Engelse-conversatieles.nl

Privéles Engels

Privéles Engels betekent: Engelse les afgestemd op uw specifieke wensen, niveau en snelheid, om zo het gewenste niveau zo snel mogelijk te bereiken! U kunt kiezen voor lessen bij u aan huis, op het werk, op ons kantoor of via videoverbinding. Privéles Engels op maat is een uitstekende keuze wanneer u snel en/of specifieke hulp nodig hebt! En natuurlijk profiteert u ook van de voordelen van de online leeromgeving. Een greep uit de mogelijkheden voor uw cursus op maat:

  • zakelijk Engels
  • e-mails, brieven, creatief schrijven en bellen
  • Groot Brittannië: het land
  • reizen en het buitenland
  • presentatietechnieken in het Engels

Tarief: privéles op maat plus online lessen en leeromgeving: vanaf € 49,50 per uur excl. B.T.W. (€ 59,90 per uur incl. B.T.W.)

Opvriscursus Engels - beginners en gevorderden

Groepsles Engels

U volgt binnen een zeer kleine groep een prettige, maar intensieve cursus. De cursus kan één van de standaardcursussen zijn, maar we kunnen ook samen de inhoud bepalen.  U krijgt meer persoonlijke aandacht dan bij een grote groep, maar u kunt uw ervaringen en kennis toch delen met uw medestudenten. Met groepslessen bent u tevens goedkoper uit. Elk lid van de groep krijgt een eigen online leeromgeving met content van de groep, maar ook met eigen woorden en aantekeningen.

Tarief: vanaf € 24,50 per uur excl. B.T.W. (€ 29,65 per uur incl. B.T.W.)

Engelse les in Almere

Het kantoor in Almere is klein, rustig en zeer geschikt voor het volgen van privé- of (kleine) groepslessen Engels. De lesruimte bevindt zich vlak naast de Hogering aan de noordzijde van de stad. Ik ontvang u graag met een kopje koffie of thee!

Engelse les via videoverbinding

Met behulp van een videoverbinding kunt u overal in Nederland en zelfs wereldwijd uw Engelse les volgen! U ziet mij op uw scherm, u kunt mijn scherm zien en u volgt uw cursus Engels alsof u bij ons op het kantoor in Almere bent! U krijgt zoals altijd computerondersteuning en flash learning-modules tot uw beschikking. En natuurlijk maakt u gebruik van uw eigen online leeromgeving zodat u na afloop van uw les nog verder kunt leren!

Tarief: Videoles op maat plus online lessen en leeromgeving: vanaf € 49,50 per uur excl. B.T.W. (€ 59,90 per uur incl. B.T.W.)

Vele tevreden cursisten gingen u voor!

Ik verzorg al ruim 40 jaar cursussen Engels in Nederland en heb inmiddels al veel cursisten opgeleid. Een greep uit de recensies vindt u hier!