Privéles Engels en groepsles Engels

Privéles Engels bij Engelse-conversatieles.nl

Privéles Engels

Privéles Engels betekent: samen de lessen afstemmen op uw specifieke wensen, niveau en snelheid, om zo het gewenste niveau zo snel mogelijk te bereiken! U kunt kiezen voor lessen bij u aan huis, op het werk of op ons kantoor. Privéles Engels op maat is een uitstekende keuze wanneer u snel en/of specifieke hulp nodig hebt! En natuurlijk geniet u ook van de voordelen van de online-leeromgeving. Een greep uit de mogelijkheden voor uw cursus op maat:

  • zakelijk Engels
  • e-mails, brieven, creatief schrijven en bellen
  • Groot Brittannië: het land
  • reizen en het buitenland
  • presentatietechnieken in het Engels

Tarief: privéles op maat plus online-lessen en leeromgeving: vanaf € 49,- per uur excl. BTW (€ 59,29 per uur incl. BTW)

Opvriscursus Engels - beginners en gevorderden

Groepsles Engels  – maximaal 3 deelnemers

U volgt binnen een zeer kleine groep een prettige, maar intensieve cursus. De cursus kan een van de standaardcursussen zijn, maar we kunnen ook samen de inhoud bepalen.  U krijgt meer persoonlijke aandacht dan bij een grote groep, maar u kunt uw ervaringen en kennis toch delen met uw medestudenten. Met groepslessen bent u tevens goedkoper uit. Elk lid van de groep krijgt een eigen online-leeromgeving met content van de groep, maar ook met eigen woorden en aantekeningen.

Tarief: vanaf € 24,50 per uur excl. BTW (€ 29,65 per uur incl. BTW)

Engelse les in Almere

Het kantoor in Almere is klein, rustig en zeer geschikt voor het volgen van privé- of (kleine) groepslessen Engels. De lesruimte bevindt zich vlak naast de Hogering aan de noordzijde van de stad. Ik ontvang u graag met een kopje koffie of thee!

Wij bepalen samen hoe uw les verloopt en maken gebruik van diverse cursusmaterialen, computerondersteuning en flash learning-modules. En na de les kunt u natuurlijk gebruik maken van de online-leeromgeving, zodat u extra profijt van uw les hebt!

Engelse les via Skype of Facetime

Door een van de gratis computerprogramma’s Skype of Facetime op uw computer te installeren, kunt u overal in Nederland en zelfs wereldwijd uw Engelse lessen volgen! U ziet mij op uw scherm, u kunt mijn scherm zien en u volgt uw cursus Engels alsof u bij ons op het kantoor in Almere bent! U krijgt zoals altijd computerondersteuning en flash learning-modules tot uw beschikking. En natuurlijk maakt u gebruik van uw eigen online-leeromgeving zodat u na afloop van uw les nog verder kunt leren!

Tarief: Videoles op maat plus online-lessen en leeromgeving: vanaf € 49,- per uur excl. BTW (€ 59,29 per uur incl. BTW)

Vele tevreden cursisten gingen u voor!

Ik verzorg al ruim 40 jaar Engelse lessen in Nederland en heb inmiddels al veel cursisten opgeleid. Een greep uit de recensies vindt u hier!